Tjänster

 

Laser hårborttagning

 

 

Diodlaser med tre våglängder Alexandrite 755 nm  , Diod 808 nm och  ND yag 1064 nm– behandlar alla hudtyper och hårfärger.

 

  Triodus är marknadens mest kompletta och effektiva lösning för hårborttagning. Genom helt ny laserteknologi gör Triodus det möjligt att behandla i princip alla hud- och hårtyper. Denna laser hårborttagning går snabbare, ger betydligt mindre smärta och ger samtidigt det bästa kliniska resultatet på marknaden.

3 Lasrar i en och samma maskin,YAG, Diode och Alexandrit. Den klarar allt, mörka, ljusa, grova och tunna hårstrån och alla hudfärger. Den kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar.

Behandlingen inom laser hårborttagning går snabbare, ger betydligt mindre smärta och ger samtidigt det bästa kliniska resultatet på marknaden.

 

Spara både tid och pengar, genom att välja den effektivaste lasern på marknaden.

 

Ni hittar oss i Motala men vi vänder oss även till er i bland annat Mjölby och Linköping.

Är du intresserad av en konsultation?

Kontakta oss på info@lazokia.se

 

Lazokia Beauty Zone AB

 

MASSAGE

 

 

En riktigt lyxig behandling som innehåller både helkroppsmassage och ansiktsbehandling. Vi börjar med massagen där du föredrar klassisk eller spamassage. Därefter följer en klassisk ansiktsbehandling – självklart anpassad efter din hudtyp – med rengöring, peeling, ansiktsmask, skalpmassage. ansiktsmassage. Du kommer garanterat att känna dig som en prins eller prinsessa efteråt! No doubts

Vår salong ligger i Motala men även ni i närliggande områden, så som

Mjölby och Linköping kan komma till oss.


.

 

Hudvård

 

 

Addera ett perfekt resultat till dina traditionella behandlingar

Victus Clinics Synergi+ är utvecklad för att ytterligare

förstärka effekten av Solution by Victus professionella produkter och är

det perfekta komplementet till traditionella skönhetsbehandlingar.

Denna apparatur förhöjer resultaten av dina övriga behandlingar med sin

effektiva behandling i fyra steg. Valmöjligheterna är många och anpassas

efter målet med behandlingen. Med Synergi+ kan man behandla året om och

på samtliga hudtyper

Synergi+ fyra olika handtag används tillsammans med de unika produkterna i Solution by Victus Professional for Synergi+ som följer med apparaturen.

    De olika handtagen:

 1-Deep wash technology – djuprengöring av huden som exfolierar och ger            näring. Alltså helt enkelt en väldigt avancerad ansiktsrengöring.
 2-Active skin technology – Detta behandling skapar med hjälp av en                      kolsyretablett ökad blodcirkulation och cellförnyelse i huden.
 3-Keep it young technology – Detta handtag med traditionell                         radiofrekvens (fyra poler) värmer upp huden och stimulerar              fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och                        hudföryngrande effekt

 4-Deep inject technology –Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen kan tränga djupt ner i huden. Behandling med Renew Yourself Injector (Active Hyaluron) påskyndar metabolismen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, reducerar fina linjer/rynkor, återfuktar och ger ett fint lyster i huden.


Synergi+ behandlar

Ojämn hudton

Stora porer

Linjer/Rynkor

Påsar/ringar under ögon

Torr hy

Pigmenteringar


                          Microneedling


Microneedling är en effektiv behandlingsmetod där man skapar hundratusentals mikroskopiska hål i huden för att framkalla en kontrollerad inflammation. Detta resulterar i att tillväxtfaktorer stimulera och huden börjar producera nytt kollagen och nya kapillärer bildas. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Microneedling behandlar effektivt bl.a:


             - Ärr
             - Fina linjer och rynkor
             - Pigmenteringar
             - Förstorade porer


BB Glow


BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfrit. Den mest fantastisk är att processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar i de mörka ringar övan på och under öga.
Resultat.
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till 6-12 månader beror på hudtyp och rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.

 • BB Glow behandling passar:
  -För alla åldrar
  -För olika hudnyanser
  -För torr, normal och blandad hud. Minskar porer och förbätrara hud för fett hud.
  -För hud med pigmentering eller fräknar hud med akne
  -För grå och livlös hud
  -Ljusar upp åldersfläckar
  -För dig med ojämn ton
  -För dig med missfärgning (hypopigmentering)
  -För dig med röda pigment i ansiktet
  -För dig med ytliga blodkärl på ansiktet

HIFU Ultralifter

HIFU - High-intensity focused ultrasound


Ultralifter HIFU är ett icke-invasivt estetisk behandlingssystem som arbetar med högintensivt fokuserat ultraljud för att stimulera de djupa skikten i huden utan att skada hudytan.
Ultralifter HIFU är en behandling som kan jämföras med ett kirurgiskt ingrepp utan kniv för ansikte och kropp.
Ultralifter HIFU producerar optimal uppvärmning av vävnaden i fokuserade koaguleringspunkter på ett visst djup i huden. Dessa fokuserade koaguleringspunkter utlöser kroppens egen naturliga läkningsprocess, där det bildas nytt kollagen för att strama upp och lyfta slapp hud.


Ultralifter HIFU Behandlar


- Generellt ansiktslyftLyft

- Lyft av ögonbryn

- Hängande kind och dubbelhaka

- Linjer runt läpparna, mungipor
- Rynkor på hals

- Ökad hudelasticitet


Ingen återhämtningstid
Då inte hudytan påverkas är återhämtningstiden minimal och kunden kan återgå till sin vardag direkt efter behandlingen utan någon konvalescenstid.


Hur går HIFU behandlingen till?
Vi börjar alltid med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har några sjukdomar eller tillstånd som hindrar oss från att behandla.
Huden rengörs och sedan markeras behandlingsområdet och en ultraljudsgelé appliceras på huden för att leda in det hög intensiva ultraljudet ner på rätt djup i hudens.


Är det smärtsamt?
Vissa patienter kan uppleva en viss smärta. Dom flesta känner av ett lätt stickande eller värme under huden. Vid områden nära tänderna kan man känna som en lätt tandvärk. Dagarna efter behandlingen kan man känna ”träningsvärk” i det behandlade området.


Hur många behandlingar behövs för att uppnå resultat?


De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden på ansikte med HIFU, dock beror på ålder och hudens tillstånd
I vissa fall för att uppnå önskat resultat kan ytterligare en behandling upprepas efter minst 5-6 månader. Din kropp kommer att fortsätta producera mer kollagen under ett år.


Underhållsbehandling görs 1 gång om året.


När ser man resultat?


Det första resultatet kommer direkt efter behandlingen och huden känns genast stramare och linjerna i huden minskas. Men kollagen och elastinproduktionen pågår upp till 6 månader vilket krävs för att huden ska återställa nya och starkare kollagen och elastinfibrer, så efter ca 4 månader kan man se det slutgiltiga resultatet.


Finns det några biverkninger eller risker med behandlingen?


HIFU är en icke kirurgisk och icke invasiv behandling som ej kräver återhämtningstid.
Normala biverkningar är rodnad och lite obehag eller smärta som kan kännas under pågående behandling som avtar väldigt fort efter behandlingen.
Rodnaden samt stickningar kan hålla i sig i några timmar och försvinner för det mesta under samma dag. Detta är en bra indikation på att kollagenprocessen har påbörjats. Man kan även uppleva en form av träningsvärk i det behandlade området.


VaxbehandlingOönskad hårväxt kan vi enkelt ta bort med

vaxning. På så sätt undviker du eventuella ärr och

obehag från rakning. Vilket även kan vara skönt när

du exempelvis åker utomlands och vill slippa

tänka på rakningen.


HårvårdModiga hårmodeller, färgerna är vackra och moderna.Vi har stor erfarenhet av

behandling av hårproblem

av olika slag med de senaste

behandlingarna som vi har antagit efter omfattande forskning och djupa

erfarenheter. Vi kan därmed sträcka

ut våra armar till er i Motala samt er i närliggande städer så som Mjölby och Linköping. Särskild sektion finns för

afrikansk hårvård från klippning till djup hårbehandling och hår styling


 

 • Adress : Strandvägen 2                                                                                                     
 • 591 36 Motala                                                  
 • info@lazokia.se
 • Tel : 0793338401